Intellect Transfer

Vacatures freelance

Bekijk vacatures

Vacatures Psychiaters

Bekijk vacatures

Vacatures interim

Bekijk vacatures

Vacature Klinisch psycholoog kind- en jeugd

Nieuw

Vacature klinisch psycholoog kind- en jeugd (vnl. ASS/ADHD)

Heb je als klinisch psycholoog passie voor kinderen en jeugdigen met mentale problemen?
Bij Dokter Bosman bieden we meer dan alleen een baan. We geloven in het uitgangspunt van vertrouwen en geven daarom onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. Onze organisatie is plat en werkt met kleine teams, zodat jij je als een vis in het water voelt en zowel zelfstandig als in het team prettig kunt werken.
Welkom dus in Lelystad, waar werken als klinisch psycholoog écht leuk is!

Wij bij Dokter Bosman geloven in een persoonlijke aanpak. We laten ons leiden door de behoeften van cliënten en behandelaars, met een basis van evidence-based methoden. We moedigen je aan om op maat gemaakte behandelplannen te ontwikkelen, zodat cliënten en hun omgeving beter kunnen functioneren in het dagelijks leven, met een modern psychologisch perspectief. Dokter Bosman maakt gebruik van De Netwerk Intake en omarmt het concept van Positieve Gezondheid.

Onze diverse cliëntenpopulatie wordt mede beïnvloed door de expertise van de toekomstige regiebehandelaar en het aanbod van ons team. Wij streven ernaar om een persoonlijke benadering te bieden, waarbij we elk individu benaderen vanuit zijn of haar unieke verhaal, groeipotentieel en behoeften, met respect voor hun eigen stijl en temperament. Ons behandelingsproces is gericht op positieve gezondheid, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, acceptance and commitment therapy (ACT) en mindfulness. We verliezen daarbij niet uit het oog in welk systeem de persoon leeft.

Onze multidisciplinaire team bestaat uit een GZ-psycholoog, basispsychologen/orthopedagogen, een ouderbegeleider, een kinder- en jeugdpsychiater en een arts. We bieden een divers scala aan expertise en delen onze locatie met het volwassenenteam, waardoor we een sterke en positieve dynamiek in het pand hebben. Buiten ons werk waarderen we ook gezelligheid en teambuilding, wat bijdraagt aan onze hechte band.

Je krijgt als klinisch psycholoog bij Dokter Bosman alle ruimte om op eigen wijze goede klinische zorg te verlenen. Inspirerend samenwerken met het volwassenenteam en het delen van faciliteiten is waar wij voor staan. We nodigen je van harte uit om ons behandelingsperspectief bij Dokter Bosman te ontdekken. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in ons team en om kennis te maken met onze unieke aanpak en collega’s.

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog bij Dokter Bosman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van intakes, diagnostiek en behandelingen voor kinderen en ouders met complexe problemen. Je hebt de vrijheid om de diagnostiek en behandeling op jouw manier vorm te geven, uiteraard in samenspraak met de cliënt. Samen met het team evalueer je de behandeling en past deze indien nodig aan. Onze klinisch psychologen steunen elkaar waar nodig, vooral in crisissituaties, als essentiële backup. Ook onderhoud je contact met verwijzers en andere zorgprofessionals.

Interesse?
Men gaat graag met je in gesprek en kijkt er naar uit met jou als nieuwe collega het team compleet te maken! Wil je eerst een keer willen meelopen dan kan dat uiteraard!
Dokter Bosman vraagt ons expliciet voor hen een klinisch psycholoog te vinden op basis van ZZP of een loondienstverband. We stellen vanzelfsprekend een rechtstreekse reactie naar ons zeer op prijs. Hartelijk bedankt bij voorbaat!

Contractvorm

Inzet op basis van een loondienstverband of als zzp klinisch psycholoog.

Aantal werkuren

Het betreft bij voorkeur 16 uur - 32 uur per week maar wanneer je minder of meer uren beschikbaar hebt vernemen wij het ook graag.

Functie eisen

Wat breng jij mee?

  • Je beschikt over een BIG-registratie;
  • Je hebt ruime ervaring in de GGZ, inclusief expertise in behandelmethoden zoals CGT en EMDR;
  • Je bent een gedreven professional die het belang van de cliënt en zijn omgeving voorop stelt, met een vleugje creativiteit, een talent voor het vinden van oplossingen;
  • Als klinisch psycholoog ben je sterk in communicatieve vaardigheden.

Aanbod

In geval van loondienst:

  • Salariëring is afhankelijk van hetgeen je meebrengt;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ (FWG 70-75);
  • Gevarieerde werkzaamheden;
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s;
  • Ruimte voor meedenken en eigen initiatief;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Collectiviteitskorting bij je ziektekostenverzekering;
  • pensioenopbouw;
  • 166 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband;
  • 35 uur aan levensfasebudget (LFB) naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren bij een fulltime dienstverband;
  • Jaarlijks 8% vakantietoeslag;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Er is tevens een balansbudget van €500,- per jaar a.d.h.v. 36 urige werkweek. Het balansbudget kan je inzetten voor persoonlijke scholing, vrije dagen of laten uitbetalen.

In geval van zzp/freelance:

  • Tariefindicatie € 130, -- ;
  • Ondersteuning bij starten als interim klinisch psycholoog indien gewenst;
  • Beoordeling van je freelance overeenkomst met Dokter Bosman;
  • Formats voor je facturen.

Klik hier voor meer vacatures klinisch psycholoog

Locatie

Lelystad

Opdrachtgever

Anoniem

Publicatie datum

12.06.2024

Contactpersoon

Eddo Spijkman
M: (06) 1102 5946